×

gr8 meetings

Detta är exempel på en mindre produktion med två personer i produktionsteamet: en producent samt en fotograf. Vi arbetade med allt från idé och manus till färdig film. Ett bra exempel på hur man kan få till en snygg reklamfilm med relativt enkla medel.

Det befintliga ljuset kompletterades med två redheads riktade mot taket för att få en jämn belysning utan skuggor. Kameran hängdes upp i en speciellt ställning för att kunna filma rakt ovanifrån. I sådana här lägen krävs tålamod och skicklighet för att få kameran att hänga stabilt – den får inte röra sig mellan tagningarna, samtidigt vill vi inte att den åker i golvet. Med hjälp av en extern recorder fjärrstyrde vi kameran och kunde därmed undvika att röra den. Materialet filmades i 4K så att vi digitalt i postproduktion kunde göra mjuka åkningar mot produkten.

Tittar man noga på filmen ser man kanske att det är samma händer som återkommer vid flera tillfällen. Tyvärr är det inte riktig champagne i glasen, i fall någon undrar…

Telefondagis är produkten som passar på såväl arbetsmöten som på fest, när du vill vara mer närvarande med andra. Telefondagis har tagits fram av gr8 meetings tillsammans med Individuell Människohjälp. Hälften av vinsten går till välgörande ändamål.

photo-making-of-telefondagis

Tillbaka till case

Hör av dig!

Slå en signal eller fyll i formuläret.

Telefon

+46 735 920 813

E-post

info@16-9.se

Fields marked with an * are required