×

IoT Conference

Dokumentation av konferenser och events är ett vanligt förekommande uppdrag. Åt IoT Conference gjorde vi dels en sammanfattningsfilm, dels filmade vi alla föreläsningar.

Sammanfattningsfilmen fyller flera funktioner, dels att få en sammanfattande överblick om vem som talade, aktuella ämnen, utmaningar osv. Filmen är dessutom versionerad för att fungera bra och delas på sociala medier som Facebook och fungerar därför som marknadsföring inför nästa års konferens.

Under dagen pågick föreläsningar parallellt i tre olika salar. Vi filmade varje föreläsning med varsin kamera och spelade in Powerpoint-presentationerna med varsin så kallad grabber. Då besökarna av förklarliga skäl inte kunde vara på mer än en föreläsning åt gången, var det mycket uppskattat att ha möjlighet att se de som de missade efterhand istället.

Internet of Things Conference är en konferens som syftar till att ge en tydlig bild av IoT-landskapet – vart vi är och vart vi är på väg. Internet of Things Conference 2015 i Lund arrangerades av Øredev, Mobile Heights och Ideon Meeting.

Tillbaka till case

Hör av dig!

Slå en signal eller fyll i formuläret.

Telefon

+46 735 920 813

E-post

info@16-9.se

Fields marked with an * are required