×

Mando Steakhouse & Bar

Vi har byggt en hemsida till Mando Steakhouse & Bar som är en “institution” och ett starkt varumärke i Malmös krogvärld! Med sin unika inredning och koncept har Mando varit träffpunkten för människor från hela världen i över 40 år.

Hemsidan byggdes med två huvudfokus: användarvänlighet och att förmedla känslan av att befinna sig på Mando! Några av höjdpunkterna: avancerad Plankometer®-integration, sökoptimering, videobakgrund och en lätthanterlig mat-databas. L8 grafisk design har formgivit, Spyglass Text har språkgranskat och korrekturläst.

När vi började arbetet med Mandos hemsida fanns det en del “problem” som behövde lösas. Till att börja med var hemsidan inte responsiv, därför hade denna kompletterats med både en mobil hemsida och en app. Varje gång något skulle uppdateras behövdes det göras på tre olika ställen. Detta ledde till helt onödigt administrativt arbete.

Vi analyserade besöksdata och såg olika rörelsemönster – mitt på dagen sökte sig flest besökare till lunch-menyn. På kvällen gick trafiken mot à la carte-menyn, vidare till dryckesmenyn och dessertmenyn. En sida som var populär bland besökare oavsett tidpunkt var sidan med erbjudande och kontaktsidan. Vissa undersidor hade inga besökare alls. Utifrån denna data designade vi om hela hemsidan där vi utgick från den information som användaren faktiskt ville ha. Vi minimerade antalet klick att ta sig till t.ex. lunchmeny från tre klick till ett klick.

Ett tredje problem var att menyerna var otroligt svåra att uppdatera, utan att riskera att layoutproblem och andra konstiga fel uppstod.

Följande WordPress-plugins specialgjordes för Mando:

  • En “menyplugin”, vilket gör det extra lätt och snabbt att uppdatera dagens- och veckomenyerna. Pluginen sköter dessutom layouten på menyn automatiskt så att den alltid ser snygg och prydlig ut!
  • En “plankometerplugin” som hämtar antalet sålda plankar från Mandos kassasystem.
  • En webbshop med betalningssystem.

Utöver dessa åtgärder såg vi även till att hemsidan blev sökordsoptimerad (SEO).

Tillbaka till case

Hör av dig!

Slå en signal eller fyll i formuläret.

Telefon

+46 735 920 813

E-post

info@16-9.se

Fields marked with an * are required